Pension hond

Het verblijf

Iedere hond heeft in ons pension een eigen binnen- en buitenverblijf. Als je twee honden hebt en ze liever samen in een hok verblijven, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Met jouw toestemming laten we de honden 2 keer per dag uit op de Groene Wal. Uiteraard blijven de honden aan de lijn en zullen ze niet samen lopen met een vreemde hond. Zo krijgt iedere hond voldoende aandacht van onze hondenuitlater. Jouw hond rent ook lekker buiten op onze eigen speelveldjes.

Voer

Verder krijgt iedere hond een mand en een deken van ons en voeren wij Royal Canin. Als jouw hond een speciaal dieet heeft, vergeet dan niet voldoende voer mee te nemen voor de tijd dat je hond bij ons verblijft.

Vaccinaties

Honden die bij ons logeren dienen geldig gevaccineerd te zijn (cocktailenting: Hondenziekte, Parvo, Weil). De vaccinatie mag niet langer dan een jaar geleden gegeven zijn. Verder vinden we het belangrijk dat jouw hond een identificatiechip heeft.

Hond logeert in pension DOC Gouda

Hond in bad

Als extra service kan de hond, voordat hij/zij naar huis gaat, in het hondenbad worden gewassen tegen betaling van €12,50.

Reserveer tijdig!

Voor de zomervakantie zijn onze pensionplaatsen behoorlijk snel volgeboekt. In januari krijgen we al volop reserveringen binnen. Wil je graag gebruik maken van ons pension, dan adviseren wij je er snel bij te zijn.

Interesse en voor het eerst?

Als je geïnteresseerd bent, heten we je van harte welkom om een keer te komen kijken in ons pension. Dit kan van maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur, met uitzondering van de feestdagen.

Tarieven per nacht:

Klein formaat hond       € 12,00
Groot formaat hond      € 16,00
 
Twee honden in één kennel:
Klein formaat honden:    € 22,00
Groot formaat honden   € 30,00

Terug naar pagina 'Pension'