< Terug naar overzicht

Het kitten seizoen is begonnen

Lokaal

12 juni 2019

De zomer is bij ons al begonnen. Door het mooie weer zoeken de katten elkaar buiten weer volop op. Hartstikke leuk maar dat betekent dat wij het als asiel weer drukker krijgen. Steeds meer krijgen wij drachtige of zogende moederpoezen met kittens binnen. Onze pleeggezinnen zijn weer druk om deze kleintjes alle zorg te geven die ze nodig hebben. Zo worden de kittens bijgeflest, gesocialiseerd en krijgen de verzorging die ze nodig hebben.

Omdat wij de moeders en kittens goede zorg willen geven, geven wij de moeders en de kittens Kittenmouse van Hills. Het is een zachte mousse die ze heerlijk vinden om te eten. Omdat we op dit moment al aardig wat moederpoezen en kittens hebben gaat onze voorraad heel hard. Wij zijn op zoek naar mensen die deze kittenmouse of een bijdrage willen doneren.

De mouse is een heerlijke zachte mousse en is geschikt voor kittens met een leeftijd vanaf het spenen tot een jaar. Kittens en zogende moederpoezen krijgen hiermee alle voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben. Zo ontwikkelen de kittens zich razendsnel en daarbij kunnen ze natuurlijk wel een beetje ondersteuning gebruiken. 

(Voor de volledige ondersteuning krijgen zij op latere leeftijd ook de kittenbrokken van Hills).

Wilt u ons helpen? Namens onze dieren bedankt! 

Kittens
P.S. De kittens zijn klaar voor adoptie. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u ons een mail sturen. Wij kunnen u dan op de wachtlijst zetten en nemen dan contact op zodra wij een passende match voor u hebben gevonden.