Pension

De Dierenbescherming is al enige tijd aan het overwegen of we als organisatie pensionfaciliteiten voor huisdieren willen blijven aanbieden. Omdat dit een complex vraagstuk is waar vele factoren een rol in spelen is er nog geen landelijk besluit genomen. Hierop vooruitlopend heeft Dierentehuis Kennemerland besloten de opvang van dieren die zwervend worden aangetroffen of worden afgestaan door hun eigenaar voorrang te geven. Het flink toegenomen aantal dieren dat opvang nodig heeft en de steeds complexere problemen waarmee deze dieren in het asiel belanden, vragen van ons veel aandacht en tijd. Dit heeft tot gevolg dat we helaas voor HONDEN geen pensionreserveringen meer zullen aannemen. Eigenaren van KATTEN kunnen tot eind 2023 van ons pension gebruik maken.

Wanneer er definitief zal worden besloten om het aanbieden van pension voor huisdieren voort te zetten dan wel te beëindigen is nu nog niet bekend. Wij zullen dit -zodra bekend- op onze website vermelden.

Pension

Het is weer mogelijk om nieuwe pensionreserveringen voor KATTEN te doen te doen. Reserveren is alleen mogelijk via het reserveringsformulier.

Als je op vakantie gaat of om een andere reden tijdelijk niet voor jouw dier kunt zorgen, kun je je hond of kat onderbrengen in het pension van Dierentehuis Kennemerland. Je bent van harte welkom om op afspraak ons pension te bekijken van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 tot 16.00 uur.

Reserveren gaat via het reserveringsformulier.

Het zal jouw dier tijdens zijn of haar verblijf in het pension aan niets ontbreken.

Meer informatie, annuleringsvoorwaarden & tarieven voor:

Honden

Katten