Pension

De gezondheid van onze medewerkers, de zorg voor de asieldieren en de zorg voor dieren die in pension verblijven, hebben bij ons de hoogste prioriteit. Met dit in gedachten en in lijn met de maatregelen van de overheid, hebben wij m.b.t. de pensionreserveringen het volgende besloten:

  • Nieuwe pensionreserveringen worden vooralsnog niet aangenomen.
  • Reserveringen die al eerder gemaakt zijn en waar u een bevestiging van ontvangen heeft, blijven staan. U kunt uw dier(en) op de afgesproken datum naar het pension brengen met inachtneming van de noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Het Kerbert Dierentehuis heeft naast opvang voor zwerf- en afstandsdieren ook plaats voor pensiondieren. Gaat uop vakantie of zoekt u om een andere reden tijdelijke opvang voor uw hond of kat, dan kunt u bij ons terecht. Wilt u van tevoren even kijken hoe het verblijf eruit ziet, dan bent u ook van harte welkom.


Tijdig reserveren is zeker aan te bevelen.
Let op: de wijze van reserveren is met ingang van januari 2019 gewijzigd. Reserveren is alleen nog maar mogelijk middels het invullen van dit formulier en niet meer telefonisch.

Tarieven:

Kat                                                                                                     9,00 per dag
Hond klein (maltezer, teckelformaat)                                            11,75 per dag
Hond middel (beagle, spanielformaat)                                         14,25 per dag
Hond groot (herder, labrador enz)                                                16,75 per dag
LET OP: Onze tarieven worden jaarlijks per 1 februari aangepast.
pension Kerbert dierentehuis