Pension voor kleine knagers

Ga je op vakantie of zoek je om een andere reden tijdelijke opvang, dan kun je bij ons terecht. Het Knaagdierencentrum in IJmuiden biedt de mogelijkheid om tijdens je vakantie of afwezigheid kleine knagers op te vangen tegen een kleine vergoeding. Wij bieden pension voor alle knaagdieren met uitzondering van chinchilla's omdat dit voor hen teveel stress kan opleveren. Voor konijnenpension hebben we helaas geen ruimte in het Knaagdierencentrum.

Tarieven pensionopvang

Voor de pensionopvang vragen we een vergoeding van € 5 per dag. Voor een tweede dier in hetzelfde verblijf of kooi vragen we € 2,50 extra. Bij meer dan twee knaagdieren in hetzelfde verblijf is de vergoeding bespreekbaar. Daarnaast wordt er een borg van € 50 gevraagd die je weer geheel retour krijgt bij het ophalen van de dieren.

Voer en verblijf

Het is belangrijk om eigen voer mee te geven als je knaagdier bij ons in pension verblijft, om knaagdieren vaak erg aan hun eigen voer gewend zijn. Wij vragen om het knagertje in zijn eigen verblijf bij ons te brengen. Dus met kooi en al. Is dit nou niet mogelijk, dan kunnen wij een andere oplossing met je bespreken.

Reserveren voor pension

Pensionopvang is alleen op afspraak. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 8113455 of mail naar knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl Nadat alle details zijn doorgenomen wordt de afspraak vastgelegd. Zorg dat je tijdig reserveert! Zeker omtrent de schoolvakanties, want vol is vol.

pension gerbils