Organiseer een sponsorloop voor dieren

Wil je sportief in actie komen voor dieren. Met de opbrengst van een sponsorloop kan de Dierenbescherming nog meer dieren helpen. Loop jij een sponsorloop voor het goede doel?

Organiseer een sponsorloop voor dieren
Wij helpen je graag om jullie sponsorloop tot een succes te maken. Je kunt snel aan de slag met praktisch en kant-en-klaar materiaal, dat je makkelijk kan downloaden en uitprinten.

Materiaal voor een sponsorloop

Download zaken als een stempelkaar en sponsorformulier voor het goede doel.

Wij helpen je graag om jullie sponsorloop tot een succes te maken. Je kunt snel aan de slag met praktisch en kant-en-klaar materiaal, dat je makkelijk kan downloaden en uitprinten:

  • Een eenvoudige checklist voor de voorbereiding en de organisatie van de dag zelf
  • Een sponsorformulier om de donaties op te registreren
  • Een stempelkaart om te downloaden en de gelopen rondjes op bij te houden
  • En een super leuke oorkonde om na afloop uit te delen aan de deelnemers!

Maak hier jullie sponsorloop actie aan. Zet hem op!

Sponsorloop voor het goede doel

Met je klas, je bedrijf of de sportclub een sponsorloop organiseren? Dat kan eenvoudig met onze formulieren en stempelkaarten. Start een actie en steun de Dierenbescherming met een sportieve activiteit.

Wat is een sponsorloop?

Bij een sponsorloop laten deelnemers zich sponsoren door familie, vrienden of collega's om geld op te halen voor een goed doel. Van te voren vraag je mensen om je te sponsoren per kilometer of rondje en tijdens de loop zelf probeer je zoveel mogelijk geld in te zamelen. De Dierenbescherming heeft een actieplatform waarbij je makkelijk een actie kan opzetten. Met onze materialen kan je zonder moeite alles downloaden wat nodig is voor een sponsorloop.