Kom in actie

Wil jij je met je collega’s op een sportieve manier inzetten voor de Dierenbescherming? Dat kan! Je kunt je namelijk als team aanmelden voor hardloopwedstrijden als de Dam tot Dam loop & de CPC loop om zo geld in te zamelen voor de Dierenbescherming. Maak een actiepagina aan op ons platform & verzamel met je collega’s zoveel mogelijk geld in.

Heb jij een hele andere actie in je hoofd? Wil je bijvoorbeeld koekjes bakken, een markt organiseren of op een andere manier geld ophalen voor de Dierenbescherming? Ook hiervoor kun je een actie aanmaken op het actieplatform en alle materialen die je nodig hebt ter promotie downloaden.

Start hier zelf een actie!

MAAK EEN DONATIEBOX

Maak een donatiebox en start een bijzondere actie voor dieren in nood

Begin jouw spaaractie voor een dierenasiel of dierenambulance met de donatiebox. Je kunt hiermee donaties inzamelen bij een verjaardag, jubileum of een actie van je school of bedrijf. Download hier onze speciale donatiepotwikkels en maak direct jouw eigen donatiepot.


Uitvaart
Wij hebben een speciale donatiebox dat dienst doen voor het inzamelen van donaties bij een uitvaart. Neem hiervoor telefonisch contact op met kantoor Den Haag via 088 81 13 000.