7Digits

Doneer ICT apparatuur

Heeft uw bedrijf oude ICT-apparatuur of overtollige hardware in de kast liggen waar niets meer mee gebeurt? Hiermee kunt u de Dierenbescherming steunen!

Het werkt simpel:

Uw bedrijf doneert de apparatuur aan onze partner 7Digits. Zij bepalen de waarde van het materiaal en doneren vervolgens de restwaarde aan de Dierenbescherming. Op deze manier steunt u niet alleen de Dierenbescherming, maar krijgt oude ICT-apparatuur ook een tweede leven!

7Digits is ISO27001 gecertificeerd en garandeert dat alle data die op gedoneerde ICT- apparatuur staan vernietigd zullen worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde software waarna op serienummer nauwkeurig aan u wordt gerapporteerd.

Neem contact op met Adinda van Esch van de Dierenbescherming via 06-42034875 / adinda.vanesch@dierenbescherming.nl. Of stuur een mail aan Reinier Loozekoot van 7Digits via dierenbescherming@7digits.nl, hij helpt u graag met de logistiek.

De volledige restwaarde van de oude ICT-apparatuur en / of hardware wordt uit naam van uw bedrijf gedoneerd aan de Dierenbescherming.

Wij gebruiken uw donatie vervolgens voor

Dankzij donaties kan de Dierenbescherming hulp geven aan allerlei dieren in nood. Zo worden tienduizenden honden, katten, vogels en knaagdieren opgevangen en verzorgd in onze asielen. Onze dierenambulances, bemand door vrijwilligers, helpen en vervoeren jaarlijks ook duizenden dieren: honden en katten, maar ook kleine en in het wild levende dieren zoals vogels en egels.