Kies voor 100% dierzaam

Partnership Greenchoice

Zonnepanelen Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Zonnepanelen Dierenopvangcentrum VlaardingenWil jij als dierenliefhebber de Dierenbescherming helpen om nog meer te besparen én zelf ook besparen op je energierekening? Stap dan over op het speciale energiecontract 100% DIERZAAM. Voor elke overstapper investeert Greenchoice in zonnepanelen op de daken van de dierenopvangcentra in Nederland. Daarnaast ontvang jij naast een scherp tarief nu tijdelijk een welkomstkorting van € 140. Je kunt eenvoudig online overstappen.

Streven naar een duurzame leefomgeving

De samenwerking tussen Greenchoice en de Dierenbescherming is tot stand gekomen omdat beide partijen een duurzame leefomgeving voor dier en mens nastreven. Als duurzaam energiebedrijf leveren zij uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Samen met hun klanten maakt Greenchoice elke dag groene keuzes. Zij helpen met het zelf opwekken van groene stroom uit duurzame zon- en windprojecten en ondersteunen ruim vijftig lokale energiecooperaties. Greenchoice is ook een internationale bosbeschermer. Met hun bosbeschermingsprojecten planten ze wereldwijd bomen en beschermen ze grote gebieden bos. Hiermee compenseren ze de CO2-uitstoot van het gasverbruik van hun ruim 400.000 klanten.

“Energiebewustzijn is heel belangrijk. De groenste stroom is immers de stroom die je niet gebruikt. En besparen begint bij inzicht in je verbruik.“

Martin de Beer
- woordvoerder van Greenchoice

Sparen voor zonnepanelen

Greenchoice en de Dierenbescherming hebben samen de wens om zoveel mogelijk groene keuzes te maken ter bescherming van de leefomgeving voor mens en dier. Speciaal voor deze samenwerking heeft Greenchoice een energiepakket genaamd: 100%DIERZAAM. Dit pakket voorziet in de levering van 100% duurzame zonne-energie uit Nederland. Voor elke nieuwe klant doneert Greenchoice een bedrag dat gebruikt wordt voor de aanschaf van zonnepanelen op de daken van onze asielen. 100%DIERZAAM: 100% Nederlandse zonnestroom voor de dieren thuis én voor de dieren in de opvang.

Meer informatie

Wil je meer informatie of zelf direct overstappen naar het 100%DIERZAAM pakket van Greenchoice en daarmee de Dierenbescherming steunen, kijk dan op www.greenchoice/dierenbescherming

Resultaten 2020

In 2019 plaatste energieleverancier Greenchoice veertig zonnepanelen op het dak van Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Nu, ruim een jaar later, weten we hoeveel energie het asiel heeft opgewekt en wat er met het bespaarde bedrag voor dieren kan worden gedaan.

De filosofie van Greenchoice is om zoveel mogelijk lokaal energie op te wekken, bijvoorbeeld door de daken van onze asielen in het hele land te voorzien van zonnepanelen. Om dat te realiseren zet de energieleverancier bij iedere nieuwe of bestaande klant die overstapt een bedrag voor de Dierenbescherming opzij. Het dak van Dierenopvangcentrum Vlaardingen was vorig jaar het eerste dat vol kon worden gelegd met zonnepanelen. En met resultaat! Sindsdien is er voor meer dan € 3.000 aan energie opgewekt. Wat we van het bespaarde geld zoal voor dieren kunnen betekenen, zie je hieronder.

  • Greenchoice03
    43 katten 1 week opvangen
  • Greenchoice04
    94 uitgebreide medische checks
  • Greenchoice05
    125 ritjes van de dierenambulance
1/3

Dieren in het zonnetje

Dierenliefhebbers kunnen het 100% DIERZAAM energiecontract afsluiten. Voor iedere nieuwe of bestaande klant die overstapt op dit pakket, wordt € 50 in zonnepanelen geïnvesteerd. Wil jij ook bijdragen aan de verduurzaming van Nederland én de asielen van de Dierenbescherming? Kijk op de website van Greenchoice, waar je ook jouw persoonlijke voordeel berekent.

Samen kiezen voor duurzaamheid en dierenwelzijn

Duurzaamheid is een belangrijke en noodzakelijke stap om de aarde, mensen en dieren te beschermen. Daarom werkt de Dierenbescherming samen met organisaties die ook strijden voor een duurzame wereld.