Samenwerken

De Dierenbescherming gelooft dat werken aan dierenwelzijn niet alleen ten goede komt aan dieren, maar ook aan mensen en daarmee aan de maatschappij als geheel. Ook geloven we in de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Vrijwilligerswerk

Katten verzorgen in het dierenasiel, op de dierenambulance rijden, zwerfkatten vangen, een kraam bemannen, regionale activiteiten organiseren, een les over dierenwelzijn geven in het basisonderwijs... het is allemaal werk van duizenden vrijwilligers die zich belangeloos voor dieren inzetten. De Dierenbescherming is trots op al deze vrijwilligers; zonder hen zou het werk niet gedaan kunnen worden.

Hulp aan dieren

Hulp geven aan dieren is een van onze belangrijkste taken. Zo worden tienduizenden dieren opgevangen en verzorgd in onze asielen. Voor al deze dieren wordt een nieuwe baas...

Doneer

Met een zakelijke donatie aan de Dierenbescherming laat je als organisatie zien dat je dierenwelzijn hoog in het vaandel hebt staan. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons (belastingvrij) financieel te steunen. Wist je dat zakelijke giften onder sommige voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn?

Kom in actie met collega's

Wil jouw afdeling de handen uit de mouwen steken? Onze dierenambulances- en asielen kunnen altijd hulp gebruiken. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om te bespreken wat leuk is in jouw regio.

Dog Fun Run

De Dog Fun Run is één groot feest: hond en baas leggen samen een parcours af met originele obstakels. Een pantoffeltunnel, een kattenstraat, een ballenbak of modderpoel, het hoort er allemaal bij! Vorm een team met je collega's of sponsor op een ludieke manier!