Chloë verlangt naar een thuis

Chloë kampte al lange tijd met huidproblemen, toen ze in januari door haar eigenaar werd afgestaan. Hij kon de kosten voor haar verzorging niet meer opbrengen.

Medewerkers van het asiel ontfermden zich over Chloë, gaven haar medicijnen en aangepast voer en daar leek ze van op te knappen. Maar al snel werd duidelijk dat het asielleven haar zwaar viel.

Voor een sociale hond zoals Chloë, is het verblijf in het asiel heel moeilijk

De vijfjarige Chloë is een schat van een hond. Heel sociaal naar mensen toe, en een echte knuffelkont. Ze had een fijn thuis, maar vanwege haar hardnekkige huidproblemen is ze al lange tijd dagelijks afhankelijk van medicijnen en aangepast voer, iets wat haar baasje niet meer kon betalen. In januari stond hij haar daarom af aan het asiel.


Vanwege haar huidproblemen krijgt Chloë speciaal voer en medicatie

Zorgelijk

In het begin leek het elke dag een beetje beter te gaan met Chloë. Ze genoot van de aandacht die ze van haar verzorgers kreeg en lichamelijk maakte ze sprongen vooruit. Totdat het leven in het asiel begon te knagen. Zonder baasje, omringd door geluiden en geuren die ze niet kende, veranderde haar gedrag, iets wat juist voor een sociale, zachtaardige hond als Chloë zorgelijk was. Om die reden besloten asielmedewerkers haar onder te brengen bij een gastgezin, waar nu ze met liefde wordt verzorgd, totdat iemand haar een nieuwe kans wil geven, dat verdient ze meer dan ooit.

Onze vrijwilligers steunen en verzorgen de zachtaardige Chloë tot ze een permanent thuis vindt

xtagstartzh2Help asieldieren zoals Chloë