Collecteopbrengst 2019 bekend!

De collecteweek van de Dierenbescherming vindt ieder jaar plaats in de week rondom dierendag (4 oktober). In die periode waren het afgelopen jaar ruim 1700 wijkhoofden druk in de weer met de coördinatie en liepen duizenden collectanten langs de deuren. Daarnaast opende een grote groep vrijwilligers een digitale collectebus. Dit alles zorgde voor een totale collecteopbrengst van maar liefst € 848.706,55.
Collecteopbrengst 2019 bekend!

Bedankt!

Het coördineren van de collecte en het collecteren langs de deuren is een intensieve vrijwillige taak. De Dierenbescherming is al haar wijkhoofden en collectanten enorm dankbaar voor hun inzet. Daarnaast willen we ook iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan! Met behulp van de collecteopbengst kunnen we duizenden dieren redden, opvangen en beschermen.

Collecte Dierenbescherming hond


Wil je volgend jaar meedoen?

Ook in 2020 gaan we weer met z’n allen flink aan de bak tijdens de collecteweek. Wil je nog een keer meehelpen of lijkt het je leuk om dit jaar ook de handen uit de mouwen te steken voor de dieren? Je kunt je nu al aanmelden via deze collectepagina.