Het perfecte kerstcadeau: de collecteopbrengst van 2018!

De collecteweek van de Dierenbescherming vindt ieder jaar plaats in de week rondom dierendag (4 oktober). In die periode trotseerden ook dit jaar duizenden collectanten het regenachtige weer, waren ruim 1700 wijkhoofden druk in de weer met de coördinatie en opende een grote groep vrijwilligers een digitale collectebus. Dit alles zorgde voor een totale collecteopbrengst van maar liefst € 990.845,42. Zo’n € 58.000 meer dan in 2017, een geweldig resultaat!
Het perfecte kerstcadeau: de collecteopbrengst van 2018!

Bedankt!

De Dierenbescherming vangt honden, katten en andere dieren op in haar asielen, pakt dierenverwaarlozing en -mishandeling aan, redt gewonde en zieke dieren en werkt aan alternatieven voor de vee-industrie. Om dit werk te blijven doen, kunnen we niet zonder onze wijkhoofden en collectanten. Met het geld dat door al deze toegewijde vrijwilligers wordt ingezameld, kunnen we veel goeds doen voor dieren in nood! Natuurlijk bedanken we daarom iedereen die -op welke manier dan ook- een bijdrage heeft geleverd! Super!


Wil je volgend jaar meedoen?

Ook in 2019 gaan we weer met z’n allen los tijdens de collecteweek. Wil je nog een keer meehelpen of lijkt het je leuk om volgend jaar ook de handen uit de mouwen te steken voor de dieren? Je kunt je nu al aanmelden via www.dierenbescherming.nl/collecte.