Meld je aan voor Dog Fun Run 2020!

Tot onze grote spijt gaat de Dog Fun Run, die gepland stond voor 12 en 13 september 2020, niet door. Het leukste evenement voor hond en baas stellen we noodgedwongen een jaar uit. Het uitstel is het gevolg van de coronacrisis.
Lees hier verder

Meld je aan voor Dog Fun Run 2020!

Yes! Het kan weer! Vanaf vandaag kunnen jij en je hond je inschrijven voor hét feest van het jaar voor hond en baas: de Dog Fun Run. Een sponsorloop voor jou en je hond boordevol uitdagende obstakels, behendigheidsspelletjes en hindernissen. De eerste editie van de Dog Fun Run was een groot succes met 300 enthousiaste deelnemers en een opbrengst van ruim 46.000 euro om het verblijf van honden in onze dierenasielen zo aangenaam mogelijk te maken. Dit jaar breiden we uit naar een evenement van twee dagen waar plek is voor maar liefst 800 deelnemers!


Plezier hebben met je hond

Ongeveer één op de zeven Nederlandse huishoudens heeft een hond. Niet iedere hond heeft het geluk om dagelijks meerdere keren uitgelaten te worden en lekker te dollen met de baas. Het ontbreekt drukke baasjes vaak aan tijd om samen te spelen. Dat is jammer, want actief bezig zijn met je hond is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van je hond. Door de organisatie van de Dog Fun Run hoopt de Dierenbescherming eigenaren te stimuleren om meer te doen met hun viervoeter. En wat is nu een betere manier hiervoor dan een middag boordevol plezier en samen actief bezig te zijn