Update kitten Kitty

Vrijdag brachten we het verhaal van kitten Kitty, die met tiewraps vastgebonden aan een hek was aangetroffen. Hierna zijn wij, ons Dierenopvangcentrum Spijkenisse en Dierenambulance Zuid-Holland-Zuid overspoeld met telefoontjes, emails en berichtjes op social media. We kunnen op social media niet op alle berichten reageren omdat dit er simpelweg teveel zijn. Maar we kunnen wel een update geven over Kitty!
Update kitten Kitty

Eerste operatie voor Kitty

Kitty heeft vrijdag haar eerste operatie gehad aan haar kin. Bij haar kin was haar huid tot halverwege de onderkaak afgestroopt. Omdat het noodzaak was dit direct vast te hechten, is dit meteen gedaan toen zij bij Dierenopvangcentrum Spijkenisse werd binnengebracht.

Kitty heeft haar eerste operatie achter de rug.

Kitty heeft een breuk in haar elleboog, een breuk in de groeischijf van haar hak en in haar borstbeen. Ze heeft dus nog een lange weg te gaan in haar herstel, maar onze collega's doen hun uiterste best voor Kitty. "Ze is op dit moment in huis bij één van onze vrijwilligsters tevens ook de dierenarts die haar heeft geopereerd. Beter kan zij op dit moment niet zitten, hier heeft zij de juiste medische zorg om haar heen," vertelt Ezra van Dierenopvangcentrum Spijkenisse.

Vechtertje

Ondanks wat ze heeft meegemaakt, is Kitty een vechtertje. Ze eet goed ondanks de pijn in haar kaak en kroelt graag. "Ze geniet zichtbaar van de liefde en de goede zorgen die zij nu krijgt. Ook hebben wij veel berichtjes gehad van mensen die haar een goed thuis willen geven, maar wij kunnen inmiddels het goede nieuws vertellen: als Kitty er helemaal bovenop komt, heeft zij bij één van onze medewerksters haar gouden mandje klaar staan," aldus Ezra.