Van dierendaglied tot datingsite: acties voor de Dierenbescherming

De Dierenbescherming kan haar werk alleen doen dankzij de financiële steun van particulieren en bedrijven. We zijn daarom heel blij met onze trouwe sponsors en partners, die rond Dierendag allerlei leuke acties voor ons hebben opgezet!
Van dierendaglied tot datingsite: acties voor de Dierenbescherming

Zangeres, pianist en componist Jennifer Ewbank heeft voor dierenwinkel Pets Place het dierendaglied ‘In Zoveel Gelijk’ geschreven en ingezongen. Het lied is vanaf 28 september te downloaden via iTunes. De complete opbrengst van deze single gaat naar de Dierenbescherming. Ook krijg je deze single gratis bij aankoop van twee speciale Dierendag bandjes bij Pets Place: speciaal voor Dierendag ontwikkelde Pets Place een halsband en armband zodat jij en je dier met elkaar matchen. De prijs van de halsband is €5,99 en van de armband €4,99. Samen koop je ze voor 10 euro en krijg je de single 'In Zoveel Gelijk' gratis erbij. Voor de verkoop van een armbandje of halsband ontvangt de Dierenbescherming 1 euro, voor een setje 2 euro.

Dierendate op PARSHIP

PARSHIP.nl legt de nadruk op het vinden van een serieuze relatie. Dat is wat de Dierenbescherming ook wil voor haar asieldieren: serieuze baasjes vinden, zodat mens en dier de rest van hun leven van elkaar kunnen genieten. PARSHIP-leden komen rond Dierendag 'contactadvertenties' van asieldieren tegen op de PARSHIP-site.

Yarrah doneert omzet bij Ekoplaza

In het weekend van 3 en 4 oktober schenkt Yarrah Organic Petfood haar gehele omzet van diervoer bij de Ekoplaza’s gekocht aan de Dierenbescherming. Sinds juli 2015 mag Yarrah, producent van biologisch honden- en kattenvoer, het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming toevoegen aan de diverse (biologische) certificaten die het al heeft; uiteraard met drie sterren. Hiermee is Yarrah het eerste diervoermerk dat dit keurmerk mag dragen.

Fotocadeau

Als je tussen 28 september en 5 oktober je huisdierfoto op canvas of hout bestelt bij Fotocadeau, doneert Fotocadeau 20% aan de Dierenbescherming. Gebruik bij de bestelling de code 'dierenbescherming'.

Dr. Hauschka

Dit cosmeticamerk heeft producten met alleen natuurlijke ingrediënten. Op de open dag van het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort op 3 oktober deelt Dr. Hauschka 50 goodiebags uit. Tevens verzorgen ze visagie en informatie op deze dag.

Zangeres, pianist en componist