Dierenbuddy

Onze dierenbuddy’s ondersteunen ouderen en chronisch zieken bij het verzorgen van hun dier, omdat ze dit zelf niet meer kunnen. Zodat ze langer samen kunnen blijven.

Met jouw hulp blijven dier en mens bij elkaar

Dierenbuddy is al actief in 13 gemeenten in Nederland. Om dit uit te kunnen breiden, hebben wij jouw steun hard nodig! Met jouw bijdrage kunnen we in kaart brengen hoeveel dierenbuddy’s er nodig zijn, wat ieder dier nodig heeft en welke vrijwilligers wij hier het beste aan kunnen koppelen. We willen onze dierenbuddy’s ook de juiste trainingen kunnen bieden en baasjes van de hulpbehoevende dieren helder informeren over de mogelijkheden. Wil jij ons helpen

Steun ons

Gerda en Bram horen bij elkaar

Gerda en Bram zijn al tien jaar samen. Sinds Gerda in een rolstoel zit is hun band nóg hechter geworden. Een leven zonder Bram? Zij zou hem veel te veel missen en voor een hond is het ook vreselijk om zijn vertrouwde omgeving te moeten achterlaten. “Bram waakt over mij. Hij geeft zoveel liefde en aandacht. Toen ik eens vastzat op het toilet, wist hij de voordeur open te frunniken om de buurvrouw binnen te laten”, vertelt Gerda. “Ik ben dankbaar dat hij gewoon bij me kan wonen.” Geen twijfel mogelijk: Gerda en Bram horen bij elkaar.

Hond Bram en Gerda zijn al tien jaar onafscheidelijk.

Ontroerend duo

Dierenbuddy Tineke wandelt graag met Bram. “Ik vind het fantastisch dat Bram door mijn hulp thuis kan blijven wonen. Daarmee voorkom je onwenselijke situaties. Bram beschermt Gerda echt, dat is zo ontroerend om te zien!” beaamt Tineke.