Hondenscholen

Het is belangrijk dat hondeneigenaren op een verantwoorde en plezierige manier met hun hond om kunnen gaan.

Zoek een hondenschool

Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de (her)opvoeding van je hond kun je terecht bij de training Gehoorzame Huishond van de Dierenbescherming. Je kunt deze gehoorzaamheidstraining op diverse plaatsen in Nederland volgen.

Niet goed opgevoede honden brengen namelijk zowel mensen, dieren àls zichzelf in gevaar. Daarom is het aan te raden om met je hond een opvoedingscursus te volgen, zelfs wanneer je hond volgens jou al goed genoeg luistert.

Extra belangrijk is dit bij een hond die je uit het dierenasiel haalt, om eventueel ongewenst gedrag meteen in juiste banen te leiden. Ook is een puppycursus belangrijk, om het ontwikkelen van ongewenst gedrag te voorkomen.

Kwaliteit en maatwerk hondentraining

Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de (her)opvoeding van je hond kun je terecht bij de training Gehoorzame Huishond van de Dierenbescherming. Deze hondencursus staat voor kwaliteit en maatwerk: een ervaren trainer bepaalt afhankelijk van het gedrag van jouw hond welke trainingsmethode het meest geschikt is. Voor welke methode je ook kiest: altijd ligt de nadruk op positief, actief en leerzaam bezig zijn, zodat jij en je hond veel plezier aan elkaar zullen beleven!

Je kunt deze gehoorzaamheidstraining op diverse plaatsen in Nederland volgen tegen zeer betaalbare tarieven.

Positieve training

We streven naar een leuke (gezins)hond waar je veel plezier aan beleeft. Uitgangspunt is een positieve training, die leuk is voor mens en dier. Onze school voldoet aan de kwaliteitsnormen van de Dierenbescherming en wordt hier regelmatig op gecontroleerd. Zo zijn onze trainers volgens de modernste inzichten geschoold.

 • Hondenscholen1

  Alle honden, ongeacht ras of leeftijd, zijn welkom vanaf acht weken (indien er plaats is)

 • Dier20170405 5492 700px

  Eigenaren leren ingrijpen bij ongewenst gedrag

 • DSC 1552

  Het motto: leren is leuk voor baas en hond!

 • Hondbreda06

  Honden lopen een deel van de les los (met uitzondering van moeilijkere honden)

1/4

Voor een goede hondenschool

Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de (her)opvoeding van je hond kun je terecht bij de training Gehoorzame Huishond van de Dierenbescherming. Je kunt deze gehoorzaamheidstraining op diverse plaatsen in Nederland volgen.

Online hondentraining