Sponsorloop

Spring mee voor de asieldieren
Wil je actievoeren voor asieldieren? De Dierenbescherming en de film Meester Kikker hebben een speciale sponsorloop bedacht: de Kikkersprongactie. Met grote kikkersprongen kun je deze zomer samen met je vrienden of vriendinnnen uit de straat, buurt of met de klas geld inzamelen  voor de asieldieren. Elke sprong is geld waard en het is nog gezellig ook!

Kikkersprongloop met de buurt houden? Dit kun je doen.

•Download de kikkersprongkaart en print deze uit.
•Je vraagt je ouders, buren, opa’s en oma’s, tantes, of iedereen die je deze vakantie tegenkomt om asieldieren te helpen.
•Voor elke sprong die je maakt spreek je een prijs af, bijvoorbeeld 10 cent per sprong. Maak je 10 kikkersprongen, dan krijg je dus € 1,-.
•Schrijf op wie jou heeft gesponsord en hoeveel geld die persoon jou geeft.
•Als je klaar bent, reken je uit hoeveel geld je in totaal bij elkaar hebt gesprongen.
•Vraag je vader of moeder om je eindbedrag over te maken naar NL05INGB0003963156 t.n.v. Dierenbescherming, Den Haag o.v.v.: kikkersprongloop.

Waarom kikkersprongen?
Omdat er vanaf 28 juli in de bioscoop een hele leuke film draait: Meester Kikker. De meester van Sita verandert af en toe in een kikker. Dat lijkt grappig, maar is levensgevaarlijk, want er zijn nu eenmaal dieren die dol zijn op kikkers. Sita en haar klasgenoten doen er alles aan om hun meester te beschermen. Wil je meer weten over de film, kijk dan op meesterkikker.nl.Houd een Kikkersprongloop met je met je klas en win een prijzenpakket
Ook met je klas kun je een Kikkersprongloop organiseren, je kunt er iets leuks voor de school mee winnen. De school die het meeste geld ophaalt*, wint een leuk prijzenpakket van de film Meester Kikker én een presentatie op school van kikkerkenner Rogier van Rossem!
Vraag een compleet sponsorpakket voor de klas (25 leerlingen) aan op: sponsor@dierenbescherming.nl

Wil je graag meer weten over Rogier van Rossem? Lees dan hier het interview met hem.*Het eindbedrag dat wordt opgehaald wordt gedeeld door het aantal kinderen dat heeft meegedaan. Zo hebben ook kleine scholen een eerlijke kans.

Tip om de kikkersprongloop nog leuker te maken: verkleed je als kikker en trek je zwemflippers aan.