Blijft u dieren helpen?

Contributie per 1 januari 2022

Voor de Dierenbescherming zijn leden en donateurs onmisbaar. Wij zijn immers geen overheidsinstelling en ontvangen geen subsidie. We zijn afhankelijk van onze leden en donateurs en door deze steun kunnen we, onder andere door de inzet van dierenambulances en de liefdevolle verzorging en opvang in onze asielen, dieren blijven redden.

Samen naar een vanzelfsprekend diervriendelijk Nederland

Ook de komende jaren gaan we ons weer met hart en ziel inzetten voor alle dieren die onze hulp nodig hebben. Huisdieren, landbouwdieren en in het wild levende dieren; ze kunnen allemaal op onze toegewijde en professionele zorg rekenen. Dat doen we al ruim 155 jaar en dat hopen we nog vele jaren te kunnen doen.
Dat betekent dat wij ons ook moeten doorontwikkelen, de ontwikkelingen in dierenwelzijn staan immers niet stil. We willen samen naar een vanzelfsprekend diervriendelijk Nederland. Om dit te bereiken willen we, naast de al bestaande hulp aan dieren, onder andere nieuwe Dierenbeschermingscentra opzetten die bijdragen aan beter dierenwelzijn en willen we het Beter Leven keurmerk verder uitbreiden.

We willen doorontwikkelen, maar we zien ook dat de afgelopen jaren de prijzen van producten en diensten behoorlijk gestegen zijn. Bijvoorbeeld de kosten van de dierenambulance, de medische kosten en de kosten van dierenvoer. Vanzelfsprekend willen we ook de aankomende jaren zoveel mogelijk dieren in nood redden. Daarom hebben we moeten besluiten om na tien jaar, per 1 januari 2022, het minimale contributiebedrag te verhogen naar € 3,- per maand/ € 36,- per jaar.

Neem gerust contact met ons op!

We hopen op uw begrip en dat we op u mogen blijven rekenen.

Mocht u vragen hebben over de contributieverhoging, dan kunt u, op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur, bellen naar 088-811 3000.
Wij hopen dat de dieren u de komende jaren niet hoeven te missen.