TV-serie De Nalatenschap

Elke aflevering van De Nalatenschap staat iemand centraal die ervoor heeft gekozen om na te laten aan een goed doel.

TV-serie De Nalatenschap

In het de aflevering van 26 november 2022 vertellen Christ en Liesbeth uit het Brabantse Boekel over hoe ze elkaar bijna veertig jaar geleden in de plaatselijke jeugdsoos leerden kennen. Ze delen de liefde voor hun twee katten en jonge hond Matz en maakten de keuze om hun bezittingen bij overlijden aan de Dierenbescherming na te laten.

Kijkje bij De Hof van Ede

We zijn er trots op dat het programma aandacht besteed aan het werk van de Dierenbescherming en in het bijzonder de nieuwbouw van ons opvangcentrum De Hof van Ede. U krijgt een kijkje in het nieuwe opvangcentrum, het originele pand bleek niet meer op te knappen. Ons nieuwe opvangcentrum is gebouwd volgens de meest recente inzichten op het gebied van duurzaamheid en dierenopvang, waarbij het welzijn van dieren centraal staat. Zo maken we hoogwaardige dierenhulp zichtbaar. In de Hof van Ede worden dieren liefdevol opgevangen met als doel ze naar een nieuw thuis te begeleiden. Het bouwen van dit nieuwe opvangcentrum kon worden gerealiseerd dankzij een nalatenschap, wat een geweldige boost geeft aan ons werk.

U kunt de aflevering hier terugkijken

Uitzenddata

26 november 16:30 (SBS6)

4 december 12.30 (SBS6)

11 februari 10.00 (SBS6)

11 februari 16:45 (SBS9)

12 februari 13.00 (SBS6)

Eerdere afleveringen

Carla: “Onze bezittingen laten we na aan de Dierenbescherming. Een keuze waar we volledig achterstaan. Het is zo belangrijk dat er een organisatie is die voor dieren opkomt, voor ze klaarstaat als niemand anders dat doet.” Wim: “We weten dat ons geld op de juiste plek terechtkomt, en dat is een geruststellende gedachte.”

Wim en Carla waren in 2021 te zien in het SBS6 televisieprogramma De Nalatenschap. U kunt de aflevering hier terugzien.

In 2020 is de aflevering met Leo en Marion van Strien uitgezonden. Het leven van het echtpaar staat in het teken van katten. Om in de toekomst nog meer dieren te kunnen helpen, gaat hun nalatenschap naar de Dierenbescherming. Op zaterdag 7 november 2020 heeft SBS6 deze aflevering van De Nalatenschap uitgezonden en in januari 2021 is deze herhaald. Je kan deze hier terugkijken.

In 2019 zagen we Beb en Hennie de Blok, die de Dierenbescherming hebben opgenomen in hun testament als erfgenaam en executeur. Zij delen hun liefde voor dieren en hebben er alle vertrouwen in dat hun geld goed besteed zal worden. Deze aflevering is hier terug te kijken.

TV-serie De Nalatenschap
Beb en Hennie de Blok: “Onze liefde voor dieren groeit naarmate we ouder worden. De Dierenbescherming doet zo veel goed werk, we hebben er alle vertrouwen in dat ons geld op de juiste manier zal worden besteed.”

Beb en Hennie de Blok: “Onze liefde voor dieren groeit naarmate we ouder worden. De Dierenbescherming doet zo veel goed werk, we hebben er alle vertrouwen in dat ons geld op de juiste manier zal worden besteed.”