Steun flexibel

Wil jij het verschil maken voor dieren, maar zit je liever niet vast aan een maandelijkse donatie? Dan biedt flex-doneren jou die mogelijkheid! Soms komt financieel steunen een maand even niet goed uit. Als flex-donateur van de Dierenbescherming sla je een maandelijkse gift eenvoudig over. Voordat je donatie wordt geïncasseerd sturen wij per sms een herinnering. Daarna kun je gemakkelijk de donatie een maand uitstellen.

Kunnen wij op jouw flexibele steun rekenen?

Aanmelden

Jezelf aanmelden als flex-donateur kan gemakkelijk via het formulier op deze pagina. Of bel naar 088 - 811 30 00, dan maken wij je flex-donatie telefonisch in orde.

Als flexdonateur ontvang je 2x per jaar magazine DIER.

Hoe werkt flex-doneren?

  1. Je hebt je aangemeld als flex-donateur! Vanaf nu kun jij het verschil maken voor dieren, in de maanden dat het jou uitkomt.
  2. Vanaf nu ontvang je iedere maand (ongeveer in het midden van de maand) van ons een SMS met een aankondiging van het aankomend incasso-moment.
  3. Komt de donatie die maand even niet goed uit? Klik dan binnen 2 dagen op de link in de SMS en kies vervolgens voor ‘ik sla mijn donatie deze maand over’. Jouw donatie wordt die maand dan niet afgeschreven.
  4. Wil je die maand wel een donatie doen voor de dieren? Dan hoef je verder niets te doen en wordt jouw donatie aan het einde van de maand geïncasseerd.