Al 2.652 kittens opgevangen

21 september 2018

Jaarlijks vangt de Dierenbescherming ruim 3.000 kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze kittens klaar. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. De Dierenbescherming is afhankelijk van giften en daarom hebben we de afgelopen maanden met onze Geef om mij-campagne extra aandacht gevraagd voor kittens.

Geef om mij - Campagne 2018

3.631 smsjes

Onze campagne was te zien en te horen via radio, televisie en social media. We kregen daardoor maar liefst 3.631 smsjes binnen! Met de opbrengst van de sms’jes en van andere giften, hebben we tot nu toe al 2.652 kittens op kunnen vangen. De meeste van deze kittens hebben gelukkig al een nieuw baasje gevonden. Maar er verblijven nog altijd kittens in onze dierenopvangcentra en bij onze gastgezinnen.

Angel en Lucky waren twee van de 'hoofdrolspelers' van onze campagne. Het oogje van de kittens Angel en Lucky moest helaas worden verwijderd. Ze werden gevonden met ernstige infecties. Gelukkig is alles goed genezen en hebben ze er geen last meer van.

Hartelijk dank!

Je hebt ze vast voorbij zien komen: kittens Angel, Lucky, TimoLemon, Lentil en Florian (en Fritz). We zijn dan ook blij te melden dat ze allemaal een fijn thuis hebben gevonden. We wensen alle kittens en baasjes veel plezier en geluk met elkaar! En we willen iedereen die ons gesteund heeft met een sms, donatie of lidmaatschap van harte bedanken! Dankzij jullie gaan duizenden kittens een fijne toekomst tegemoet.