Sponsors en partners

De Dierenbescherming is geen overheidsinstelling. We kunnen ons werk voor dieren alleen doen dankzij de financiële steun van particulieren en organisaties. We zijn daarom heel blij met onze trouwe sponsors en partners, die dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan!

Ook partner worden van de Dierenbescherming? Lees hier meer over de mogelijkheden!

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is sinds 1996 partner van de Dierenbescherming. De goededoelenloterij steunt de strijd tegen dierenleed met een jaarlijkse bijdrage van 1,8 miljoen euro. Daarnaast ondersteunt de Nationale Postcode Loterij de Dierenbescherming via haar eigen communicatiekanalen. Lees hier over onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij.

Booking.com

Via Booking.com kun je de Dierenbeschermingop een mooie manier steunen. Door het boeken van een reis via de unieke URL www.booking.com/steundierenbescherming steun je gratis de Dierenbescherming. Voor elke boeking wordt een aanzienlijk percentage aan de Dierenbescherming gedoneerd. Voor meer informatie kun je hier terecht.

4MORGEN

4MORGEN biedt een nieuwe manier van winkelen, waarbij je direct met elke aankoop gratis de Dierenbescherming kan steunen. 4MORGEN biedt toegang tot een groeiend aantal webwinkels, waaronder Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd. Door de afspraken die 4MORGEN heeft met honderden webwinkels wordt gratis doneren mogelijk gemaakt. Dit alles zonder dat je een aanbieding of korting hoeft mis te lopen. Het online concept groeit elke dag en dat is goed nieuws voor alle deelnemende partijen.

Salarisjobs

Het jaar 2016 begon voor de Dierenbescherming goed met een donatie van 5.000 euro van Salarisjobs. Bedankt daarvoor!


Medpets.nl     

Medpets is met een assortiment van meer dan 5000 producten de
grootste online dierenapotheek van Nederland. U vindt hier onder andere diergeneesmiddelen, (dieet)voer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor hondenkatten, kleindieren en paarden. Medpets staat voor kwaliteit en biedt deskundige, klantvriendelijke service en advies van de dierenarts. De gezondheid van ieder dier staat bij Medpets voorop en daarom is er vanaf 2016 een samenwerking opgestart met de dierenbescherming. Medpets gelooft in de samenwerkingskracht om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Yarrah

Yarrah introduceerde in 1992 als eerste merk in Europa 100% biologisch diervoer voor honden en katten. Alle Yarrah producten worden geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediënten. De producten bevatten geen kunstmatige of chemische toevoegingen, hormonen of conserveringsmiddelen..

Vitakraft

Vitakraft houdt van dieren! Om dat te onderstrepen sponsort Vitakraft de konijn- en knaagdierenvleugel in het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort. Uitgangspunt van de samenwerking is dat zowel de Dierenbescherming als Vitakraft een zorgvuldige omgang met dieren van essentieel belang vindt. Naast advies over de huisvesting en verzorging van het huisdier, is een gericht voedingsadvies erg belangrijk. Veel konijnen en knaagdieren krijgen op den duur spijsverteringsproblemen, omdat de voeding niet altijd zorgvuldig gekozen wordt. Vitakraft en de Dierenbescherming willen met goede voorlichting het huisdierenbezit op verantwoorde manier stimuleren.

Mars Petfood Pedigree en Whiskas

PedigreeHondenvoerfabrikant Pedigree® steunt de Dierenbescherming al jaren. Sinds 2008 voert Pedigree® fondsenwervende acties voor honden in opvangcentra. De eerste twee edities leverden samen 200.000 euro op voor de inrichting van hondenspeelweiden en de verbetering van hondenverblijven. Ook zijn er webcams gerealiseerd in asielen. Potentiële baasjes kunnen daardoor een hond vanaf thuis bekijken, zodat het dier zijn echte gedrag kan laten zien en niet gestrest raakt als bezoekers in het asiel langskomen.
In 2013 doneerden Whiskas en Pedigree een miljoen maaltijden voor de asieldieren.

7Digits

7Digits koopt gebruikte ICT apparatuur en maakt deze gereed voor
wedergebruik. Tevens biedt zij logistieke services en draagt zorg voor datavernietiging. Als partner van de Dierenbescherming faciliteert 7Digits in het te gelde maken van ICT donaties. Deze unieke samenwerking spaart het milieu en maakt de restwaarde van oude hardware beschikbaar voor dierenwelzijn.