4 oktober: online open dag

Dankzij de virtuele open dag #Dierendagvierjethuis van de Dierenbescherming kun je vanuit huis genieten van een evenement boordevol inspirerende verhalen, praktische tips voor je huisdier en leuke workshops.

4 oktober: online open dag

Bekijk de open dag!

Vier dierendag online met dierenasielen, wildopvangen, dierenambulances, inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, zwerfkattenwerkgroepen uit heel het land mee en maak er thuis, eventueel met je huisdier, een feestje van.

Fysieke open dag niet mogelijk

De jaarlijkse open dagen bij dierenasielen en dierenambulances van de Dierenbescherming zijn een traditie. De situatie rondom corona maakt het echter niet mogelijk om een fysieke open dag te organiseren. Ontzettend jammer voor al die dierenvrienden die graag een kijkje komen nemen bij een van onze locaties en vervelend voor de gepassioneerde teams op onze locaties die graag vol trots over hun werk vertellen. Door het organiseren van een online open dag, bieden we een bij de huidige situatie passende activiteit aan.

Maak jij een groenteslinger voor je konijn, ga je sporten met je hond of loop je warm voor vrijwilligerswerk?

Op zondag 4 oktober zullen locaties van de Dierenbescherming uit heel het land je virtueel welkom heten vanaf hun werkplek. We nemen dierenvrienden mee en gaan samen een rondje door het land. We gaan onder andere aan de slag met het maken van groenteslingers voor konijnen en een speurtocht in het dierenasiel. Ook nodigen we hondeneigenaren uit om actief met hun hond aan de slag te gaan middels een inspirerend filmpje en komen verschillende vrijwilligers aan het woord die vertellen over hun motivatie en belevenissen. Laat je inspireren door hun verhalen!