Alleen met jouw hulp kunnen we ze redden

Gedumpte kittens Bobbie en Teddy bij Dierenbeschermingscentrum Limburg, moederloze egels bij onze egelopvang in Papendrecht en hond Binck die dringend medische hulp nodig had. Het zijn drie voorbeelden van dieren die we gered hebben. Ze staan centraal in onze campagne 'Help ons redden' die vandaag van start gaat.
Alleen met jouw hulp kunnen we ze redden

Noodhulp voor dieren

In ons land zijn we eraan gewend dat er noodhulp voor dieren is. Zo staan onze inspecteurs, medewerkers en vrijwilligers dag en nacht bij de dierenambulances en in de dierenasielen klaar om dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Verleden jaar voerden onze inspecteurs ruim 13.000 inspecties uit, zijn er 25.000 asieldieren opgevangen en reden onze dierenambulances 76.000 keer uit. Je zou misschien verwachten dat wij subsidie ontvangen om dit werk te doen. Maar dat is niet zo. De Dierenbescherming is afhankelijk van leden, giften en donaties. Dieren in nood kunnen dus niet zonder jou.

Gedumpte kitten Teddy keek waterig uit haar oogjes en snotterde hevig.

Volg onze campagne 'Help ons redden'

De komende weken kom je onze campagne overal tegen. Met spotjes op de radio en tv en met advertenties in de krant en online. Op onze website kun je de verhalen van onze campagnedieren kittens Bobbie en Teddy, de egels en hond Binck lezen. Je kunt deze dieren en andere reddingsverhalen natuurlijk ook volgen via onze social-mediakanalen, Facebook, Instagramen Twitter.

“De egeltjes waren nog geen dag oud, de navelstreng zat er nog aan. Ze moesten dag en nacht met de fles worden gevoed.”, vertelt Kirsten van Doorn assistent-beheerder Egelopvang Papendrecht.

Help ons redden!

Dieren in nood kunnen niet zonder jou. Help ons redden.