Heb je onze collectant gemist?

Doneer online

Duizenden vrijwilligers zijn afgelopen week (2 tot en met 8 oktober) op pad geweest met een collectebus voor de Dierenbescherming. Heb jij de collectant gemist? Doneren kan nog steeds online!

Heb je onze collectant gemist?

De medewerkers van de Dierenbescherming zetten zich elke dag met liefde in voor de dieren. Ze proberen dierenleed zoveel mogelijk te voorkomen en dieren in nood te helpen. Dat kan alleen met steun van het Nederlands publiek. De collecte is daarbij essentieel. De Dierenbescherming is namelijk afhankelijk van leden, donateurs en de jaarlijkse collecte rond 4 oktober, Werelddierendag.

We zijn al onze (vrijwillige) collectanten erg dankbaar voor hun inzet. Heb jij onze collectant gemist? Doneer dan online!

Doneer online

Wat doet de Dierenbescherming?

De Dierenbescherming biedt op verschillende manieren hulp aan dieren. Zo vangen we jaarlijks duizenden dieren op in onze dierenopvangcentra en bieden onze medewerkers intensieve (medische) zorg. Onze dierenambulances rijden non-stop voor dieren in nood, we komen op voor dieren uit de veehouderij, maar lobbyen ook voor de wilde dieren in Nederland.

De Dierenbescherming geeft voorlichtingslessen op scholen, grijpt preventief in bij thuissituaties met huisdieren die uit de hand dreigen te lopen en regelt dierenbuddy’s voor ouderen en chronisch zieken die extra hulp nodig hebben bij de zorg van hun huisdier(en). Ook stimuleren we consumenten, ondernemers en politici om diervriendelijke keuzes te maken.
Lees hier meer over de besteding van de collecteopbrengst.