Kijktip: De Nalatenschap over de Dierenbescherming

Aankomende zaterdag 26 november staat de Dierenbescherming in de spotlights in het televisieprogramma “De Nalatenschap” (SBS6, 16:30 uur).

Kijktip: De Nalatenschap over de Dierenbescherming

Elke aflevering van De Nalatenschap staat iemand centraal die ervoor heeft gekozen om na te laten aan een goed doel. In het deze aflevering vertellen Christ en Liesbeth uit het Brabantse Boekel over hoe ze elkaar bijna veertig jaar geleden in de plaatselijke jeugdsoos leerden kennen. Ze delen de liefde voor hun twee katten en jonge hond Matz en maakten de keuze om hun bezittingen bij overlijden aan de Dierenbescherming na te laten.

Kijkje bij De Hof van Ede

We zijn er trots op dat het programma aandacht besteed aan het werk van de Dierenbescherming en in het bijzonder de nieuwbouw van ons opvangcentrum De Hof van Ede. U krijgt een kijkje in het nieuwe opvangcentrum, het originele pand bleek niet meer op te knappen. Ons nieuwe opvangcentrum is gebouwd volgens de meest recente inzichten op het gebied van duurzaamheid en dierenopvang, waarbij het welzijn van dieren centraal staat. Zo maken we hoogwaardige dierenhulp zichtbaar. In de Hof van Ede worden dieren liefdevol opgevangen met als doel ze naar een nieuw thuis te begeleiden. Het bouwen van dit nieuwe opvangcentrum kon worden gerealiseerd dankzij een nalatenschap, wat een geweldige boost geeft aan ons werk.

Kijkt u met ons mee naar het levensverhaal van Christ en Liesbeth in De Nalatenschap?

Uitzenddata De Nalatenschap

26 november 16:30 (SBS6)

4 december 12.30 (SBS6)

11 februari 10.00 (SBS6)

11 februari 16:45 (SBS9)

12 februari 13.00 (SBS6)