Vuurwerkvrij, dieren blij, bestel nu de sticker!

Oud en nieuw betekent voor veel mensen champagne, oliebollen en natuurlijk vuurwerk, kortom feest! Helaas geldt voor veel dieren precies het tegenovergestelde. Vaak ervaren zij angst en stress door het afsteken van vuurwerk. Uit recent onderzoek is gebleken dat een groot deel van de Nederlandse bevolking voor vuurwerkvrije zones is.

Helaas zijn deze zones nog niet van kracht. Daarom doen we er alles aan om de jaarwisseling voor dieren zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen. Op onze website staan een aantal tips waarmee je de jaarwisseling ook voor jouw hond, kat, konijn of ander dier prettig houdt.

Daarnaast kan je nu deze unieke raamsticker bestellen waarmee je laat zien dat vuurwerk en dieren niet samengaan! Wil je ook een rustige jaarwisseling voor jouw huisdier? Bestel dan nu onze sticker en plak hem op je raam of deur! De sticker is eenvoudig te bevestigen en weer te verwijderen, laat geen plakresten achter. De afmeting van de sticker is 10cm bij 10cm.

Let op: Bestel je ná 17 december dan kunnen wij niet garanderen dat de sticker voor Oudjaarsdag geleverd wordt. Je kunt dan de afbeelding van de sticker downloaden, uitrpinten en op je raam plakken.