Vrijwilliger worden?

Werken als vrijwilliger bij Dierenambulance OverGelder (onderdeel van de Dierenbescherming) is leuk, leerzaam en vooral zinvol!

Vrijwilliger worden?

Dierenambulance OverGelder is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze dierenambulance wordt bemand door vrijwilligers, stuk voor stuk mensen met een hart voor dieren. Al onze vrijwilligers worden opgeleid voor de uitvoering van het werk op de dierenambulance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dieren EHBO, omgang met agressieve dieren en dergelijke. Bekijk onze vacatures en meld je aan!

24 uur per dag komen er meldingen binnen over hulpbehoevende dieren. Onze dierenambulance rijdt dagelijks naar deze dieren toe om de juiste hulp te bieden. Er is altijd wat te doen en daarom kunnen we vrijwilligers goed gebruiken.

Vrijwilliger worden?

Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Als dierenambulancemedewerker verwachten we van je:

  • dat je regelmatig beschikbaar bent (circa 2 dagdelen in de week);
  • dat je stevig in je schoenen staat;
  • dat je zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband;
  • dat je een hart voor dieren en voor mensen hebt;
  • dat je achter het werk van de Dierenbescherming staat.

Lijkt het je wel wat? Bekijk de actuele vacatures voor een compleet overzicht.


Steun ons

Wil jij je graag op een andere manier inzetten voor Dierenambulance OverGelder? Via onderstaande website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Doe een donatie