Vrijwilligers

Dierenambulance Zeeland is voor het uitvoeren van haar werkzaamheden afhankelijk van dierenvrienden die zich geheel belangeloos inzetten om dieren in nood een helpende hand toe te steken. We kunnen onze vrijwilligers hier niet genoeg voor bedanken.

Naar de vacatures

De Dierenbescherming is een vrijwilligersorganisatie die voor de hulp aan dieren dagelijks kan rekenen op de inzet van vele, gepassioneerde vrijwilligers.

Het team van dierenambulance Zeeland bestaat uit circa 80 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat onze dierenambulances dag en nacht ingezet kunnen worden om uit te kunnen rukken in geval van meldingen over dieren in nood. Ons werkgebied bestaat uit Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en de Bevelanden.

Vrijwilliger worden?

Het werk op een dierenambulance is afwisselend. Je weet van tevoren nooit wat je kunt verwachten. Het kan een rustig dagje zijn, maar het kan ook hectisch, spannend en emotioneel zijn. Hoe je dienst er ook uitziet, je sluit iedere dienst af met het gevoel dat jij dieren in nood hebt geholpen. Heb jij een hart voor dieren, ben je woonachtig in Zeeland en zoek je passend vrijwilligerswerk? Bekijk onze vacatures. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen binnen ons team!