Help ons redden

21 september 2017

Jaarlijks helpen onze medewerkers en vrijwilligers in de opvangcentra, bij dierenambulances en inspectiedienst tienduizenden dieren die in de knel zijn geraakt. Ze doen het met liefde, maar kunnen het niet alleen. Daarom vragen we de komende weken extra steun tijdens de campagne: Help ons redden!

Noodhulp voor dieren lijkt in ons land zo vanzelfsprekend. "Daar zorgt de overheid toch voor?", horen we mensen vaak zeggen. Dat is dus niet zo. De Dierenbescherming is een van de organisaties die hiervoor zorgt. Dat betalen we uit eigen middelen en doen we met een klein legertje enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Dat is keihard nodig, want helaas zijn er nog dagelijks dieren die afhankelijk zijn van onze hulp.


Volg de campagne

De komende weken ga je onze campagne overal tegenkomen. Met spotjes op radio en tv (in de zendtijd van Socutera) en met advertenties in de krant en online. Uiteraard kun je onze campagne volgen op Facebook, Twitter en Instagram. In ons ledenmagazine DIER brengt 24 uur dierennoodhulp in beeld en volgde achtereenvolgens een inspecteur, asielmedewerker en twee vrijwilligers op de dierenambulance.

Deel onze campagne op sociale media met #helponsredden.